Miért jó a nyírfacukor?

NYÍRFACUKOR felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők számára is egyaránt biztonsággal fogyasztható, így mindenki számára vonzóak alábbi előnyei:

  • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet.
  • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat.
  • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet.
  • Nem növeli a test inzulin szükségletét.
  • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom.
  • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést.
  • Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben.
  • Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is.
  • Lúgosító, méregtelenítő hatású.
  • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását.

Mára odajutottunk, hogy tíz emberből kilencen biztosan valami diétát tartanak. A diéta a szervezet megváltozott állapotához (úgy mint betegség, terhesség, sportolás, alakformálás) igazodó táplálkozást jelent. A NYÍRFACUKORRAL készült étel így segítheti a kitűzött cél elérését.

A cukorbetegség, a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése, a vércukorszint szabályozásának károsodása. Mintegy félmillió magyar embert érint, de még ma is sok tévhit él bennünk a szó hallatán. A modern diabéteszes táplálkozásnál a legfontosabb az egészséges étkezések betartása, s tévedés, hogy le kell mondania a finom falatokról. A modern tudományok, felfedezések segítségével nem kell mellőznünk az édes íz harmóniája által kiváltott élvezetet, csupán az édesítő szereket kell gondosan megválasztani. Erre jelent megoldást a NYÍRFACUKOR.