TEJES FAGYLALT

TEJES FAGYLALT ALAP: tej, fruktóz, eisbinder, softin
FAJTÁK ( fagylalt alap + jelleget adó anyagok )

  • csoki: + kakaó, csoki paszta
  • mozart: csoki + rumos mazsola, rum
  • vanilia: + vanilia paszta, nyers vanilia rúd
  • túró: lehetőleg vanilia fagylalt, mazsola, reszelt cirtomhéj és leve
  • tiramisu: tiramisu paszta, kevés felfőzőtt pótkávé
  • puncs: mazsola, rum
  • kávé: felfőzött kávé
  • cappuchino: kevés felfőzött kávé, vagy paszta, izlés szerint kevés fahéj
  • fahéj: fahéj
  • fekete erdő: meggybefőtt, étcsokoládé, kakaó, rum
  • sztracsi: vanilia fagylalt, ét- vagy tejcsoki
  • mogyoró: paszta, pirított és tört mogyoró
  • rumos dió: dió paszta, darált dió, rumos mazsola, rum, reszelt cirtomhéj izlés szerint
  • Ferrero: mogyoró fagylalt, kakaó, esetleg csokipaszta
  • tojáslikőr: vanilia fagylalt, rum
  • Dolce Latte: felfőzött pótkávé, dolce latte paszta
  • joghurt: joghurt por vagy natúr joghurt, izlés szerint citrom leve és héja
  • joghurtos áfonya: joghurt fagylalt, áfonya paszta




VIZES FAGYLALT

VIZES FAGYLALT ALAP: víz, fruktóz, Frutta-Frutta, softin
FAJTÁK ( fagylalt alap + jelleget adó gyümölcs, paszta )
  • málna
  • eper
  • citrom
  • grapefruit
  • sárgadinnye
  • görög dinnye
  • bodza
  • körte
  • meggy
  • ananász
  • sárgabarack
  • őszibarack
A gyümölcsfagyiknál a jelleget adó anyag természetesen a nevének megfelelő gyümölcs.
Frutta Frutta Base: növényi rostok, maltodextrin, glükózszirup por, növényi zsiradék, E471, karboxi metilcellulóz, növényi fehérje, szentjánoskenyérmag liszt


Softin: víz, E471, szorbit, aromák


Eisbinder: E1422, E410, E417


Csokoládé paszta: kakaó, növ.olaj, kakaópaszta, szójalecitin, aromák


Vanilia paszta: cukor, glükóz, vanilia örlemény, E407, term.színezék, term.aromák


Sárgadinnye paszta: cukor, glükózszirup, sárgadinnye, víz, aromák, citromsav, pektin, növényi kivonatok


Körte paszta: körte, körtelé, cukor, glükózszirup, citromsav, pektin, aroma


Málna paszta: málna, cukor, glükózszirup, citromsav, aroma, pektin, E122, E124 színezék, szentjánoskenyérmag liszt


Eper paszta: eper, glükózszirup, cukor, citromsav, pektin, aroma, színezék E122, E104, E124


Tiramisu paszta: marsala bor, cukor, glükózszirup, tojássárgája, karamell, aromák, keményító E1422


Tiramisu por: mascarpon por, zsíros tejpo, sovány tejpor, dextróz, aroma